Andrei caramitru, membru USR, sustine ca cei care se implica in campania pentru Liviu Pesoianu o fac din disperare, fiind marii perdanti ai ultimilor 30 de ani.

"Imaginea asta este trista. Oamenii astia - care se implica pentru un clovn ca Plesoianu - nu o fac din prostie. O fac din disperare. Ei sunt marii perdanti ai ultimilor 30 de ani. Se simt profund pierduti intr-o lume care merge prea repede inainte pentru ei. Nu inteleg democratia, nu inteleg ce inseamna Europa, nu au bani sa mearga la mall-uri sau terase sau in City-break-uri. Si - cel mai important - nu se simt respectati de nimeni. Toti rad de ei.

Si atunci ce fac? Se revolta. Si ei vor sa schimbe sistemul. Insa intr-o directie care le e familiara. Cea de dinainte de anii 90. Cand erau tineri, cand aveau o slujba, poate stupida si mizera intr-o uzina, dar se simteau respectati (erau “oamenii noi”, cei care construiau “victoria socialismului”). Acum simt ca societatea din orase ii exclude.

Cred ca politicienii din zona noastra ar trebui sa le arate ca si ei exista. Ca ii respecta. Sa ii aduca cu mintea spre Europa. Pentru ca sunt foarte multi. Daca nu - ei isi vor cauta salvarea de la mincinosi nenorociti ca Plesoianu, Cumpanasu sau Dragnea. Sau un viitor Erdogan de Romania. Si vom avea cu totii mari probleme", a scris Andrei Caramitru pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.