Prim-ministrul Viorica Dancila sustine ca daca va fi presedintele Romaniei va sustine Guvernul, fara sa conteze culoarea politica.

"Eu vad ca un presedinte trebuie sa fie un presedinte al tuturor romanilor. Nu exista romani de partea mea, romani de partea celorlalti. Asa cum sunt un premier al tuturor romanilor, al celor care m-au votat si al celor care nu m-au votat. Masurile pe care le iau la nivel guvernamental le iau pentru toti romanii. Faptul ca nu este apropiat de oameni - trebuie sa stea in randul oamenilor, sa se consulte cu oamenii. Atunci atitudinea va fi altfel, va fi mai empatica fata de oameni, va fi mai sensibila fata de problemele oamenilor. Ne dorim un presedinte care aduce consensul, care sa aiba o atitudine corecta si fata de celelalte institutii ale statului.

Daca eu voi fi presedintele Romaniei, voi sustine guvernul indiferent de culoarea politica, pentru ca guvernul trebuie sa functioneze, trebuie sa ia decizii bune pentru oameni si il voi sprijini, pentru ca astfel sprijin dezvoltarea tarii mele. Aceasta lupta intre institutii, intre oameni cred ca nu este benefica pentru Romania", a declarat Dancila, citata de romanialibera.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.