Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca Mircea Diaconu ar trebui sustinut, fiind "un om ca oricare alt om, ca oricare roman".

"Nu tradeaza nimeni - pur si simplu votantii, militantii, alesii local si o parte dintre liderii social democrati inteleg ca trebuie sa voteze cu Mircea Diaconu daca vor sa nu ii lase in turul al doilea al Alegerilor Prezidentiale pe Klaus Iohannis si Dan Barna !!! Blaturile si inconstienta aroganta celor care au ajuns vremelnic la carma PSD nu sunt agreate de oameni! Asa cum in 2008 l-au sprijinit pe Sorin Oprescu asa vor face acum pentru Diaconu!

Candidatii cotati cu sansa a treia si a patra (Calin Popescu Tariceanu si eu) am lasat orgoliile si dorintele personale si ne-am pus fortele impreuna pentru a sustine un candidat comun cu sanse reale! Cei care se afla pe locul 5 candideaza doar ca sa distruga PSD si sa-l ajute pe Dan Barna si USR sa intre in turul al doilea!

Sa fim uniti in sprijinul pentru UN OM - Mircea Diaconu / UN OM ca oricare alt om - ca oricare roman!", a scris pe Facebook Victor Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.