Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca PNL nu ar fi altceva decat fostul PDL "coafat si machiat", ca vor creste taxele si se vor taia din nou pensiile si salariile.

"Mi se pare ca se doreste a se acredita ideea ca social-democratia, politica de centru si centru-stanga, au devenit cumva nefrecventabile, sunt uncool, acum e cool sa fii de dreapta, sunt oarecum prafuite si ca tinerii in general sau persoanele care au o profesie mai activa trebuie sa se indrepte catre o ideologie de dreapta si catre politicienii care promoveaza, cel putin la nivel de teorie, o politica de dreapta.

Dar haideti sa discutam concret ce ofera in acest moment candidatul PNL si acest partid PNL pentru romani. Au anuntat deja, nu sunt stiri pe surse, sunt declaratii facute in fata tuturor romanilor. De fapt, PNL este fostul PDL, coafat si machiat. Daca vor ajunge la guvernare, vor taia din nou pensile, salariile, vor creste taxele pentru ca asa stiu sa faca, asta stiu sa faca cel mai bine, s-au brevetat, au deja experienta prin urmare nu au decat sa faca ceea ce s-a mai intamplat la guvernare pe timpul lor", a mentionat Firea, citata de realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.