Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, care a fost desemnat, vineri, la Targu Mures, de catre Consiliul Reprezentantilor Unionali (CRU) candidatul formatiunii la alegerile prezidentiale, crede ca va fi votat si de catre romani in alegerile prezidentiale. 

"Sper si sigur ca vor exista si voturi din partea romanilor, sunt convins de acest lucru", a declarat presei Kelemen Hunor, la finalul Consiliului Reprezentantilor Unionali.

El a evitat sa ofere un raspuns referitor la sustinerea pe care UDMR o va acorda vreunui candidat in turul doi al alegerilor prezidentiale, aratand ca este prematur sa se pronunte.

"Trebuie sa treci raul cand ajungi la rau. Deocamdata suntem asa de departe de acest rau si nici nu stim daca exista pod, daca e apa, poti trece cu piciorul pe uscat sau sa treci inotand pe malul celalalt. Aceasta intrebare sa mi-o adresati dupa 10 noiembrie si atunci, probabil, vom fi in stare sa dam un raspuns transant. Azi este aproape imposibil", a subliniat Kelemen Hunor, potrivit site-ului Agerpres.

In cadrul CRU de la Targu Mures, pe langa desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale, Porcsalmi Balint a fost reales in functia de presedinte executiv al UDMR, iar Hegedus Csilla a fost desemnata purtatorul de cuvant al Uniunii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.