Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine s-ar bucura foarte mult "ca in aceste zile sa se negocieze in interesul tarii".

"Cu siguranta doamna premier va merge cu aceasta formula in Parlament si ne dorim, cel putin pentru stabilitatea acestei perioade, care este inaintea alegerilor prezidentiale, sa avem o confirmare din partea Parlamentului. Am inteles ca in aceste zile se fac tot felul de negocieri, se poarta tot felul de discutii. E adevarat ca, cel putin pe cifre, pare ca s-a pierdut majoritatea, dar declaratiile de aseara ale unor lideri politici arata ca jocul nu este inchis, nu este nimic definitiv si ca inca se mai poate discuta, se mai poate negocia. Citeam declaratia unui lider de partid care spunea ca va sustine Guvernul in Parlament, cu voturile senatorilor si deputatilor afiliati acestei formatiuni politice, daca… In momentul in care iti incepi o declaratie cu ‘vom sustine, daca…’ inseamna ca e loc de negociere.

Si eu m-as bucura foarte mult ca in aceste zile sa se negocieze in interesul tarii, in primul rand, in interesul romanilor si sa se gaseasca o solutie cat mai buna, pentru ca instabilitatea nu face bine nimanui si, mai mult decat atat, eu nu am vazut pe nimeni alergand foarte tare, ca pe gazon, sa preia guvernarea. Intotdeauna cand ajungi la Guvern, te bucuri doua zile, iti faci fotografii cu tine in biroul de ministru sau prim-ministru, dupa care incep problemele. E ca la Primarie. Pe urma, tot ce se intampla rau in tara tu esti de vina. Cum si eu sunt vinovata pentru tot ce se intampla rau in oras. Ce se intampla bine – e de la sine inteles. Dar ce e un pic cu probleme, capul meu se doreste a fi taiat. Asa e si cu Guvernul. Eu nu am vazut atleti din politica inscrisi pe aceasta pista competitionala sa ajunga la guvernare", a declarat Firea, citata de libertatea.ro.

Citeste si:
Firea nu se retrage din politică: „Ar fi prematur. Nu sunt acuzată...
Firea nu se retrage din...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.