Presedintele USR, Dan Barna, sustine ca partidul pe care il conduce poate intra oricand la guvernare.

"Putem intra la guvernare in orice moment. Avem resurse, avem program, avem oameni competenti, dar este nevoie de o majoritate parlamentara care sa faca posibila reformele de care are nevoie Romania.

Nu mai putem prosti la nesfarsit electoratul ca trebuie facute reforme, dar de fapt sa nu le faca nimeni altcineva. Consideram ca aceste reforme pot fi facute cu o majoritate parlamentara.

Vom sustine motiunea de cenzura si vom participa la discutii pentru a gasi cea mai buna solutie a unei guvernari care sa asigure perioada aceasta de interimat care sa ne duca la alegeri anticipate.

Nu este reala si nu poate functiona ideea ca s-ar putea face reforme alaturi de oamenii care au fost langa Liviu Dragnea si PSD in cei trei ani care aproape ca ne-au scos din Europa. Si atunci va fi o perioada de tranzitie, un guvern, vom vedea in ce formula, prin care sa mergem spre alegeri anticipate.

Dupa aceste alegeri, sa putem sa ne ne asumam o guvernare completa, consistenta, prin care chiar sa facem aceste reforme de care Romania are o fundamentala nevoie", a declarat Barna, citat de ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.