Theodor Paleologu, candidat la prezidentiale, sustine ca nu il sperie procentele actualului sef de stat Klaus Iohannis.

"Pe mine procentele lui Iohannis nu ma sperie absolut deloc, asa cum pe David nu il impresiona inaltimea lui Goliat. Sunt convins ca procentele lui Iohannis se vor topi precum untul la soare pentru ca pur si simplu alegatorii vor putea face comparatia intre proiecte si personalitati diferite. Iohannis avea 40% in sondaje pentru ca nu exista alt candidat. Acum ne apropiem de campanie, se aliniaza candidatii, fortele politice si vom vedea schimbari spectaculoase.

Iohannis s-a dovedit o pacoste pentru PNL. De cand este Iohannis presedinte cat timp a fost PNL la guvernare? Nici macar o zi. Sa nu mi se spuna ca nu are nicio responsabilitate. Evident ca are o responsabilitate pentru ca a promovat anumite persoane in interiorul PNL. Exact acele persoane care m-au exclus pe mine in 2016. De ce m-au exclus? Pentru ca eu sunt reprezentantul adevaratei traditii liberale. Incarnez istoria PNL. Ce legatura are Iohannis cu istoria PNL? Niciuna. Nu are nicio legatura organica cu liberalismul romanesc. Sunt convins ca liberalii adevarati se vor recunoaste in mesajul meu si isi vor da seama ca eu ii voi aduce la putere (...) Este vorba despre un mit in cazul lui. Mitul neamtului neromanizat", a spus Paleologu intr-un interviu acordat Mediafax, conform hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.