Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat joi ca solista de muzica pop Celine Dion ar putea concerta anul viitor la Bucuresti, pe Arena Nationala, dupa ce o solicitare in acest sens a fost inaintata Primariei de catre impresarii artistei.

"(Pe Arena Nationala, n.r.) prioritate au competitiile sportive, sub nicio forma nu dorim sa le punem in pericol, dar sunt si solicitari care merita sa fie analizate, pentru organizarea unor alte tipuri de evenimente, mari concerte. Avem acum, spre exemplu, venita solicitarea la PMB - Directia Investitii, din partea impresarilor unei artiste internationale, pe care sunt convinsa ca vor sa o vada cat mai multi romani la Bucuresti, si anume Celine Dion. Perioada in care ar putea sa vina la Bucuresti este vara viitoare. Cu siguranta vom vorbi cu Federatia Romana de Fotbal, cu reprezentantii echipelor care inchiriaza de obicei Arena si ne vom pune de acord si sa stabilim, bineinteles, impreuna acest calendar. Dar din verificarile pe care le-am facut pana acum nu ar pune in pericol calendarul competitional", a aratat Gabriela Firea, intr-o declaratie de presa sustinuta la Arena Nationala, potrivit Agerpres.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.