Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, la solicitarea Vioricai Dancila a dovezilor privind coruptia Guvernului, acesta a venit cu explicatii intr-o postare pe pagina de Facebook.

"Hai sa prezentam dovezi ale coruptiei Guvernului, cele cerute de doamna Dancila:

• Viorica Dancila vrea dovezi privind coruptia guvernarii? Este inca o mostra de tupeu si de sfidare a romanilor de tip Dragnea. Doamna Dancila este un Dragnea doi!

• Iata doar cateva dovezi despre coruptie guvernarii: OUG 13, modificarea Legilor Justitiei, modificarea Codurilor penale, Legea recursului compensatoriu – toate la pachet cu ignorarea semnalelor de ingrijorare a partenerilor externi. Darius Valcov in functie, votul pt Rovana Plumb, Dragnea insusi, Tariceanu si multi altii...

• Vorbim doar decizii luate de aceasta guvernare, si de Guvern ca atare si de majoritatea care l-a sustinut, in interesul direct al infractorilor politici si non-politici. Este ceva ce a nu a facut nicio guvernare.

• Si daca nu exista presiunea strazii, a presedintelui Iohannis, a opozitiei, cu siguranta se dadea si OUG pentru amnistie si gratiere, anulau si sentintele de la completurile de 5 judecatori, Dragnea era astazi liber si candida la presedintie razand romanilor in fata.

• Ultimii ani de guvernare pesedista au fost ingrozitori pentru Romania. PSD a condus ca o familie de mafioti, nu ca un partid.

• Dancila nu ar trebui sa mai ceara dovezi despre ce este evident, ci ar trebui sa isi ceara scuze romanilor si sa plece definitiv acasa" a scris Rares Bogdan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.