Prim-ministrul Viorica Dancila ii solicita sefului statului sa prezinte "probe" in sustinerea afirmatiei ca Guvernul pe care-l conduce este corupt.

"Este de-a dreptul revoltator faptul ca domnul Iohannis rosteste de la tribuna oficiala a Administratiei Prezidentiale expresia: 'Guvern corupt'. Il somez pe candidatul Klaus Iohannis sa prezinte de urgenta probe pentru aceasta afirmatie care dauneaza profund imaginii Romaniei. Ii asigur pe toti romanii ca in ceea ce ma priveste nu a existat niciun act de coruptie si nicio problema de ordin juridic care sa umbreasca activitatea mea. Domnul Iohannis isi vinde sloganul, insa, in realitate nu-si doreste niciun Guvern normal, niciun Parlament normal si nicio societate normala.

Acest Guvern pe care domnul Iohannis il considera incompetent este acelasi guvern laudat de presedintele Trump pentru performantele economice, este acelasi guvern laudat de toate statele membre ale Uniunii Europene si de toti oficialii europeni pentru buna gestionare a Presedintiei Consiliului Uniunii Europene, acelasi guvern care a crescut veniturile romanilor si care a facut investitii in aproape toate comunitatile locale. Este acelasi guvern care a obtinut increderea cetatenilor prin votul din 2016, pentru ca acel vot a dat sustinerea parlamentara pentru Guvernul de astazi. Nu voi accepta niciodata ca votul romanilor sa fie discreditat", a spus Dancila, citata de romanialibera.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.