Ministrul Turismului, lider al PSD Sibiu, Bogdan Trif, spune ca secretarii de stat ai ALDE ar trebui sa demisioneze.

"Din punctul meu de vedere, nu ar trebui sa ramana. In momentul in care ai plecat de la guvernare, trebuie sa pleci cu totul. Secretarii de stat sunt numiti politic", a declarat ministrul Bogdan Trif, miercuri, intr-o conferinta de presa.

Ministrului social-democrat nu i se pare corect ca nici directorii din partea ALDE ai institutiilor deconcentrate sa mai ramana in functie, dar spune ca trebuie respectata Legea functionarului public, potrivit Agerpres.

"Este o lege a functionarului public. Au dat un concurs. Nimeni nu e mai presus de lege. Poate noua nu ne convine, dar exista o lege pe care noi trebuie sa o respectam. Nu ni se pare corect ca atunci cand pleci de la guvernare sa nu pleci cu totul. Dar, repet, este o lege a functionarului public, au dat un concurs si trebuie sa respectam intotdeauna legea, chiar daca ne place sau nu ne place", a mai spus Trif, referindu-se la directorii institutiilor deconcentrate, sustinuti politic de catre ALDE.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.