Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca faptul ca primeste critici de la Traian Basescu si Cozmin Gusa este " semnul cel mai clar ca facem bine ce facem si trebuie sa continuam".

"Ne injura Basescu si Gusa - e semnul cel mai clar ca facem bine ce facem si trebuie sa continuam.

Băsescu + Gusa, clasicul cuplu de santajisti, spagari si bisnitari, a luat foc! Tocmai isi gasisera in 'neconflictuala Viorica' o noua victima de unde sa suga bani si avantaje - si eu le stric afacerile! Base si Gusa vor in continuare Guvernul acesta rau pentru Romania si bun pentru ei - ati inteles? Astia care se lafaiau in bani si avantaje in timp ce taiau pensiile, salariile si bagau firmele romanesti in faliment - nu le ajunge niciodata!

Viata ne-a invatat pe toti ca atunci cand te injura si te ataca talharii de genul Basescu sau Gusa inseamna ca faci ceva bun si le strici lor spagile si aranjamentele murdare - deci continua ! Iar viata o sa o invete rapid pe Doamna Dancila ca laudele baloase ale acestora fac mult mai rau decat orice critica!", a scris Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.