Liderul USR, Dan Barna, sustine ca statul trebuie recladit, astfel incat Romania sa devina o tara civilizata, din care tinerii sa nu isi mai doreasca sa plece.

"Trebuie sa recladim statul astfel incat Romania sa devina o tara civilizata, o tara din care tinerii sa nu mai vrea sa plece. Astazi, jumatate dintre ei vor sa plece. Nu e vina lor. Vor doar sa traiasca intr-o tara civilizata. Le da statul roman aceasta posibilitate? Nu le da. Le da dispret si nepasare.

Unde vom fi in 10-20 de ani daca jumatate dintre tineri pleaca? Trebuie sa schimbam lucrurile acum, pana cand nu pleaca toti oamenii buni. Si trebuie sa facem noi asta. Si voi, si eu, si toti romanii responsabili.

Cei care ne-au condus pana acum sunt de vina pentru 5 milioane de romani care au plecat din tara in ultimii 30 de ani. Nu mai avem ce sa asteptam de la ei. Acum este momentul nostru.

Candidez la Presedintie pentru ca vreau din tot sufletul sa transformam Romania in tara in care tinerii isi doresc sa traiasca!", a scris Barna pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.