Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a raspuns afirmatiilor lui Theodor Paleologu, la adresa candidatului independent, sustinut de Pro Romania si ALDE, in care acesta spunea ca "Mircea Diaconu este bun actor in roluri de prost".

"Anturajul te strica - Paleologu era un baiat finut, cu nume bun si cu papion asortat la nume (putin patat cu PDL ul) / cum s-a inhaitat cu Basescu s-a transformat imediat intr-un mitocan! Teo - ramai tu; nu incerca sa te transformi in Basescu ca nu te ajuta!

Cred ca Mircea Diaconu are deja multi votanti - si o sa aiba si mai multi pe masura ce «baietii de mingi» ai lui Basescu si «gusatii» spagari si blatisti ai Vioricai o sa il jigneasca mai mult!

In 2008 pe Sorin Oprescu tot asa il jigneau si batjocoreau «basistii» - si el a stricat blatul dintre PSD si Vasile Blaga! Cine nu invata din greseli - le repeta!

Mircea Diaconu Presedinte ! N-am gasit alta rima", a scris Ponta pe Facebook.

Citeste si: Paleologu: "Mircea Diaconu este bun actor in roluri de prost"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.