Ministrul Energiei, Anton Anton, membru ALDE, si-a inaintat, luni seara, demisia catre premierul Viorica Dancila, au anuntat reprezentantii biroului de presa al ministerului.

Calin Popescu-Tariceanu a anuntat luni, dupa decizia ALDE de a iesi de la guvernare, ca ministrii care nu se retrag din Guvern vor fi exclusi din partid.

Luni seara, presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a anuntat ca ministrul Afacerilor Externe, Ramona Manescu, sustinuta de ALDE, va ramane in Executiv, dupa retragerea ALDE de la guvernare.

Dancila a mai spus ca, "daca si alti ministri vor decide acest lucru, isi vor continua mandatele".

Un alt ministrul ALDE, cel al Mediului, Gratiela Gavrilescu, a anuntat marti ca isi va depune demisia imediat dupa sedinta de Guvern, adaugand ca "viata poate continua si fara functia de ministru".


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.