Premierul Viorica Dancila a anuntata ca urmeaza ca PSD sa se reuneasca la sfarsitul saptamanii intr-o noua sedinta a Comitetului Executiv National (CExN) in vederea stabilirii urmatorilor pasi ce trebuie urmati in vederea ramanerii la guvernare.

"Vom vedea, nu am luat inca deciziile referitor la acest aspect in Comitetul Executiv de astazi. La sfarsitul saptamanii avem Comitet Executiv National si acolo vom creiona toti pasii urmatori pe care-i va face PSD. Vom vedea daca asteptam cele 45 de zile, daca vom veni mai devreme, vom vedea cum vom actiona. Sa vedem, poate este motiune inainte, poate un vot de incredere, vom vedea cum decurg lucrurile.

Bineinteles ca vom incerca negocieri pentru a obtine o majoritate in Parlament, stim ca este necesara, nu pot sa va spun acum punct cu punct ce vom face, dar vom folosi toate parghiile astfel incat acest Guvern sa-si duca la capat programul pe care l-a promis cetatenilor", a declarat Dancila, citata de jurnalul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.