PLUS, partidul condus de Dacian Ciolos, reitereaza necesitatea alegerilor anticipate, avand in vedere "degringolada" actualei guvernari.

"Luand in seama degringolada actualei guvernari, Biroul National al PLUS a reiterat necesitatea organizarii unor alegeri anticipate. Membrii Biroului National al PLUS considera ca situatia catastrofala in care actuala guvernare a Coalitiei PSD-ALDE a adus tara reclama o relegitimare la urne a majoritatii. Este nevoie de un guvern care sa aiba sustinere clara in Parlament, pe baza votului cetatenilor", a trasmis PLUS prin intermediul unui comunicat.

Totodata, se mai precizeaza ca "Romania are nevoie de un proiect clar de guvernare, cu viziune pe termen lung", iar "falimentul statului ne arata ca orice fel de improvizatii si guvernari fara viziune dauneaza interesului general", potrivit euractiv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.