Senatorul liberal Florin Citu sustine ca, desi au declarat ca se va destrama coalitia PSD-ALDE, "socialistii raman la guvernare". Acesta a mai scris si ca se vor confirma afirmatiile sale, la motiunea de cenzura: "Veti vedea la motiunea de cenzura ca am dreptate".

"Sa fim seriosi! ALDE “pleaca” de la guvernare si Tariceanu “pleaca” de la sefia Senatului. Cata ipocrizie si cat tupeu. Dar mai ales cata manipulare ordinara.

Socialistii raman la guvernare.

Toti cei care au votat pana acum pentru a sustine aceasta coalitie devastatoare pentru Romania vor vota si in continuare. Toti, indiferent de partidul din care fac parte acum. Asa ca, nu se va schimba nimic.

ALDE incearca o smecherie ieftina. Sa poata spune mai tarziu ca nu a participat activ la distrugerea Romaniei alaturi de PSD.

Exact cum Dancila si animalul ei de casa incearca sa spuna ca ei erau doar executanti fara discernamant, un fel de argati pe mosia lui Dragnea.

Nu tine baieti si fete. Vom arata cum ati votat in Parlament. Votul va da de gol. Sunteti toti responsabili si veti plati!

Veti vedea la motiunea de cenzura ca am dreptate. Acolo se vede clar cine este la guvernare si cine nu. Restul e manipulare ieftina", a explicat Florin Citu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.