Dupa ce si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale, Mircea Diaconu, fost europarlamentar, urmeaza sa se intalneasca cu reprezentantii Alde si Pro Romania, pentru o eventuala sustinere la alegeri, potrivit digi24.ro.

"Nu stiu daca se intampla pentru ca aseara tarziu am fost invitat la o discutie cu ALDE si Pro Romania", a declarat Mircea Diaconu.

Luni, Viorica Dancila a avut o discutie cu liderul ALDE, pentru a decide daca vor continua sau nu coalitia de guvernare. Pentru a se alia cu Pro Romania, Victor Ponta a pus conditia celor de la ALDE ca trebuie sa paraseasca guvernarea, sa il sustina pe Mircea Diaconu si sa renunte la sacunul de presesdinte al Senatului.

Diaconu a fost intrebat daca stie despre vreo eventuala iesire de la guvernare a celor de la ALDE, iar acesta a raspuns: "Nu m-am gandit asa de adanc. Nu stiu ce vor face dansii".

Discutia dintre liderii ALDE si Pro Romania cu Mircea Diaconu vor avea loc luni, la pranz. Liderii acestor partide vor decide, in prealabil, ce vor face in perioada urmatoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.