Raluca Turcan, liderul PNL, este de parere ca "doctrina Dragnea e mai valabila ca niciodata la varful PSD" si sustine despre acest partid ca este unul "anti-european, anti-romanesc si pro-infractori".

"Desemnarea Vioricai Dancila drept candidat la Presedintie, ca si remanierea din aceste zile arata ca doctrina Dragnea e mai valabila ca niciodata la varful PSD.

Cu Vioricai Dancila, PSD a ramas acelasi partid corupt si clientelar ca pe vremea lui Liviu Dragnea. Nu s-a schimbat absolut nimic, cu toate promisiunile facute de Viorica Dancila ajunsa la conducerea partidului.

Noii ministri propusi reprezinta garantia ca sectoarele pe care le vor gestiona sunt condamnate la subordonare politica si subdezvoltare. Sunt personaje care nu au ce cauta in fruntea unor ministere. Cu Dana Girbovan la Justitie, Dancila se asigura ca Sectia speciala de investigare a magistratilor ramane in picioare si ca legislatia penala va servi interesele coruptilor din PSD.

PSD: Un partid anti-european, anti-romanesc si pro-infractori

Cu Iulian Iancu ca vicepremier pe probleme economice, Dancila se asigura ca investitiile majore sunt blocate. Cu Serban Valeca la Educatie, sansele ca acest domeniu sa fie conectat la rigorile timpului prezent sunt nule. Cu lectia bine invatata de la Liviu Dragnea, cu mesajele primite de la baronii PSD in buzunar pentru ca rareori vorbeste liber, Viorica Dancila porneste in cursa pentru alegerile prezidentiale cu un singur crez: sa desavarseasca, din fruntea statului, prioritatile toxice ale lui Liviu Dragnea. Nicio cosmetizare nu mai poate ascunde efectul profund toxic pe care PSD il are asupra Romaniei. Un partid anti-european, anti-romanesc si pro-infractori", a scris Raluca Turcan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.