Mircea Diaconu, fost actor, fost europarlamentar, si-a declarat candidatura la alegerile prezidentiale. "Trebuie sa strang 200.000 de semnaturi, aproape imposibil", a spus acesta, potrivit digi24.ro

"Intentia mea este de a incerca sa candidez la prezidentiale. Azi doar spun ca as incerca pentru ca sunt suficient de enervat, de nemultumit si simt ca e nevoie de asta. Faptul ca vreau nu inseamna ca si pot. Trebuie sa strang 200.000 de semnaturi, aproape imposibil. Fara un sprijin din partea oricui, cetatenilor, asociatii de toate felurile. In 2014, am cerut acelasi gen de sprijin care a venit de la cetateni. Posibil ca din nou acum, cerand sprijinul, sa se reactiveze aceasta imensa masa de oameni. Exista o forma de solidaritate cetateneasca", a spus Mircea Diaconu.

Acesta a declarat ca nu vrea sa ceara sprijinul Pro Romania sau ALDE, ca sa isi indeplineasca visul: "Daca eu cer un sprijin pentru un vis unde e negocierea? Ce sa negociez? Nu exista asa ceva. Cu orice grupare sau persoana sunt deshis si fericit daca ar veni alaturi de mine. Cer sprijin la toata lumea".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.