Theodor Paleologu a fost desemant candidatul PMP la prezidentiale. La finalul sedintei Colegiului National al PMP, acesta si-a criticat contracandidatii, potrivit digi24.ro.

"Imi propun sa fac din aceasta campanie electorala ceva cu totul nou, anume un imens exercitiu pedagogic la scara intregii natiuni. Vor fi cursuri pro-bono la scara nationala si convingerea mea este ca totul incepe si se termina cu educatia. Educatia va fi una dintre marile mele teme de campanie.

Eu consider ca e destul de rusinos faptul ca doi fosti profesori nu sunt in stare sa vorbeasca fara fituici, anume citesc prost texte proaste scrise de consilieri prosti. De aceea am considerat ca e important sa ma implic.

Nu aveam aceasta dorinta initial, dar am considerat ca trebuie sa o fac pentru ca e vorba de cum ne prezentam fata de noi insine, daca ne convine ca disputa sa fie in ultima instanta intre doua persoane care nu au cu adevarat autonomie si anvergura necesara pentru functia de presedinte al Romaniei", a declarat Theodor Paleologu.

Potrivit declaratiilor acestuia, "niciodata PSD nu a avut un candidat atat de slab si cred ca este important sa intoarcem aceasta foaie".

"Pe mine m-a convins Barna sa candidez. Daca ar fi fost Ciolos nu as fi candidat"

"Pe mine m-a convins Barna sa candidez. Daca ar fi fost Ciolos nu as fi candidat. Viata mea e dedicata casei, fundatiei, cursurilor. O sa ma intrebati ce m-a apucat. Daca ar fi fost un alt candidat mai bun din partea USR-PLUS nu as fi ezitat sa il sustin, dar nu e cazul. Nu as vrea sa se supere Dan Barna. Oricand l-as numi pe un post de ministru, dar e important pentru presedinte sa cunosti Constitutia, sa ai o buna experienta internationala si diplomatica. Poate o va dobandi, sunt dispus sa il ajut".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.