Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat, sambata, la Congresul partidului, ca social-democratii sunt pregatiti sa dea Romaniei prima femeie presedinte.

"Romanii nu mai au rabdare. Ei asteapta de prea mult timp un presedinte muncitor si implicat. Un presedinte al tuturor romanilor. Partidul Social Democrat, stimati colegi, e gata sa ofere romanilor acest presedinte. Un lider ferm, dar empatic, unificator si neconflictual, direct, sincer, cinstit si foarte bun organizator. Un lider care sa aiba respect pentru medici, profesori, pompieri si politisti, militari, pentru antreprenori, tarani sau muncitori. Un lider corect si demn. Partidul Social Democrat este gata sa dea Romaniei prima femeie presedinte, un presedinte care sa lupte in fiecare zi pentru mai bine, pentru tara lui. Iar acest presedinte, stimati colegi, nu poate fi decat premierul Romaniei, doamna Viorica Dancila", a afirmat Fifor.

El a adaugat ca prezidentialele sunt catalizatorul pentru celelalte cicluri de alegeri.

"Important este ce stim sa facem noi. Stiu cat de mult va doriti sa castigam si sa avem victoria de partea noastra si stiu ca ati inteles din experienta ca alegerile prezidentiale sunt catalizatorul pentru celelalte cicluri de alegeri si, de aceea, sunt convins ca dedicarea voastra este totala. Si adevarul e ca avem cu cine. Avem nu doar cele mai cele mai multe si cele mai bine organizate structuri interne, avem oameni bine pregatiti si cu experienta in domeniile lor - voi cei de aici, voi si alte sute de mii de social-democrati pe care-i avem alaturi. Avem o guvernare eficienta in care am reusit sa respectam promisiunile asumate in fata romanilor", a sustinut Mihai Fifor, scrie Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.