Mihai Tudose, europarlamentar Pro Romania, este de parere ca, partidul din care face parte, nu se va alia niciodata cu ALDE.

”Orice discutie despre o eventuala logodna, infratire, mezalianta sau alianta cu domnul Calin Popescu-Tariceanu si ALDE este absurda si ireala, total neserioasa.

Ce-i graba asta cu alianta? Nu iesim din spital si ne punem pe alergat, nu-i deloc sanatos! Dupa guvernarea asta impotenta si cu mari probleme, ar fi firesc ca Tariceanu si ALDE sa se mai odihneasca un pic, sa-si vina in fire... ALDE are nevoie de liniste, de strangerea randurilor si de noi alegeri.

Vin alegeri acum, curand, si cred ca ALDE are sansa sa demonstreze pe cont propriu daca ceea ce s-a intamplat la europarlamentare, cand n-a reusit sa ajunga la 5%, a fost sau nu un accident. Haideti sa vedem daca a fost un accident! Dupa aia, mai vorbim, vedem ce si cum.

De retinut si ca nu domnul Tariceanu s-a dezis de Liviu Dragnea si de toate pe care le-a facut acesta, ca Liviu Dragnea a fost nevoit sa plece intr-o vacanta mai lunga. In vremea domnului Dragnea, domnul Tariceanu nu credea ca guvernarea PSD-ALDE era impotenta, toate mergeau frumos si bine”, a spus Mihai Tudose, potrivit realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.