Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca respecta si lupta pentru valorile social democratiei moderne, simtindu-se atasat "de poporul pesedist".

"Nu doresc si nu cred ca ar fi intelept sa raspund jignirilor si atacurilor personale la adresa mea postate pe pagina de Facebook a Doamnei Dancila (presupun ca au fost scrise de un consilier, nu de Doamna Premier - ca erau fara greseli de ortografie).

De altfel toate cele spuse despre mine si despre ProRomania sunt copiate din discursurile anterioare ale lui Dragnea si Codrin - nimic nou, nimic serios.

Eu respect si lupt pentru valorile social democratiei moderne (adica exact ce a distrus conducerea PSD in ultimii ani ) / ma simt atasat de 'poporul pesedist' si le sunt recunoscator celor peste 5 milioane de romani care m-au votat in 2014 / cred ca lacomia, aroganta, impostura, lipsa de cultura si de profesionalism a celor care au confiscat PSD reprezinta o rusine si un dezastru pentru oamenii de centru stanga / cu ProRomania tocmai incercam sa ii reprezentam pe acesti oameni dezamagiti si dezgustati de ceea ce vad!

Am propus unitatea Stangii in ceasul al 12 lea si un proiect clar:

1. un nou guvern competent si profesionist,
2. un program serios si eficient de guvernare,
3. o reforma radicala a Administratiei publice si revenirea la performanta economica si bugetara
4. Promovarea in functii de conducere a unor oameni profesionisti- nu simple “pile” politice si familiale
5. Un candidat serios si respectat al Stangii la Alegerile Prezidentiale - fara blaturi cu contracandidatii si fara lupta inutila pentru locul trei.

Am primit doar jigniri de la Doamna Dancila si baronii care o “papusesc”! Sunt sigur insa ca oamenii m-au auzit si imi dau dreptate!", a scris Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.