Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a cerut, luni, prefectilor o situatie cu toate unitatile de invatamant care nu detin avize de la Directiile de sanatate publica si Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta.

"Pana vineri, doresc o situatie cu fiecare UAT in parte, cu fiecare subunitate de invatamant care nu are aviz DSP, cu cauza pentru care nu are acest aviz, cu masuri care se pot lua, pentru a putea sa avizam din punct de vedere al sanatatii publice aceste unitati de invatamant. Acolo unde nu avem apa potabila, vreau sa stiu, pe langa situatia pe care am cerut-o cu toaletele, imi trimiteti situatia cu fiecare unitate de invatamant care nu are apa potabila in momentul de fata si, totodata, pana miercuri, un plan de masuri sa vedem cum putem sa asiguram apa potabila pentru unitatile de invatamant unde nu exista", a declarat Fifor, la o videoconferinta organizata la sediul MAI.

Prefectii din mai multe judete au semnalat ca sute de scoli nu au avize DSP din cauza lipsei apei potabile si a toaletelor, potrivit Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.