Klaus Iohannis va face o vizita la Casa Alba, unde va sta de vorba cu Donald Trump, in legatura cu anumite probleme. Viorica Dancila este nemultumita ca presedinele nu a consultat-o cu privire la ce va discuta in aceasta vizita.

Dancila a mai spus si ca, atunci cand se va intoarce in tara, Klaus Iohannis va trebui sa povesteasca in detaliu ce a vorbit cu presedintele Statelor Unite.

Intotdeauna am fost adeptul consensului si trebuie sa fie o cooperare intre presedinte-Guvern-Parlament. Cred ca aceasta discutie domnul presedinte trebuia sa o aiba si cu Guvernul, dar si cu Parlamentul. Este foarte important ca presedintele face aceasta vizita, dar mult mai importante sunt rezultatele, ce obtinem din aceasta vizita. Daca mergem doar sa facem fotografie, nu cred ca aduce beneficii Romaniei. (...) Cred ca la intoarcere e normal ca domnul presedinte sa vina in fata romanilor si sa spuna am obtinut asta, asta, pentru ca important la o astfel de vizita sa discuti si despre anumite probleme care pot consolida relatiile”, a declarat Viorica Dancila, pentru cei de la antena3.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.