Un barbat din Odobesti, cercetat de politisti intr-un dosar penal pentru act sexual cu o minora, a sunat, duminica, la 112 declarand ca ar fi fost amenintat de tatal fetei in cauza, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Vrancea.

Potrivit politiei, barbatul ar fi sunat si a doua oara la 112, chiar in timp ce persoana reclamata era audiata, desi nu era intr-o stare de pericol.

"La nivelul Politiei orasului Odobesti exista in lucru, din data de 28.07.2019 un dosar penal, in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de act sexual cu un minor. Persoana reclamata in dosarul penal aflat in lucru a apelat in cursul zilei de astazi numarul unic pentru apeluri de urgenta 112, anuntand faptul ca este amenintat de un vecin si solicitand interventia unui echipaj de politie. In aproximativ cinci minute, la fata locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Politiei orasului Odobesti, care a identificat persoana reclamata si a audiat-o, in vederea clarificarii celor intamplate in cauza. In timp ce barbatul reclamat era audiat de catre politisti, reclamantul a sunat din nou la 112, cu toate ca nu era intr-o stare de pericol", a precizat IPJ Vrancea, potrivit Agerpres.

Dupa finalizarea audierii persoanei reclamate, politistii l-au audiat si pe apelant, pentru a stabili cu exactitate aspectele petrecute. Acesta nu a depus plangere privind sesizarea facuta la 112, la nivelul Politiei orasului Odobesti existand inregistrata o singura plangere, cea de act sexual cu un minor.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, barbatul reclamat ar fi chiar tatal fetei din dosarul in cauza. Barbatul reclamant a fost sanctionat contraventional pentru tulburarea linistii publice.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.