Raluca Turcan sustine ca deja s-au strans 723 de semnaturi penru Klaus Iohannis la Sibiu, in numaicateva ore.

"723 de semnaturi in doar cateva ore din Sibiu pentru Klaus Iohannis! Astazi facem primul pas pentru al doilea mandat de presedinte al lui Klaus Iohannis.

PNL lanseaza, la nivel national, campania de strangere de semnaturi pentru sustinerea lui Klaus Iohannis la presedintia Romaniei.

Am semnat cu toata convingerea ca este alegerea corecta pentru o Romanie a dezvoltarii de tip european.

Klaus Iohannis este presedintele care intelege prioritatile adevarate ale Romaniei. Intelege importanta imbunatatirii unor domenii vitale, precum educatia, fundatia pe care se poate construi bunastarea si dezvoltarea unei tari. Intelege importanta reconstructiei institutiilor romanesti dupa dezastrul guvernarii Dragnea-Dancila-Tariceanu.

Klaus Iohannis este presedintele care garanteaza ca Romania este si va ramane o tara democratica, in care aplicarea legii si egalitatea in fata ei sunt principii nenegociabile.

Determinarea presedintelui in a sanctiona derapajele toxice ale PSD-ALDE a fost cel mai important factor care a mentinut Romania pe drumul european in acesti ani.

Klaus Iohannis a aratat romanilor ca, desi nu a avut sustinerea unui guvern sau a unei majoritati parlamentare, va lupta pentru ei, ca nu va permite ca legile sa fie facute pentru cei putini, pentru cei privilegiati.

Nu in ultimul rand, asa cum a dovedit-o, Klaus Iohannis este un lider care poate sta la aceeasi masa cu partenerii internationali si care poate apara in mod real interesele Romaniei.

Am semnat asadar pentru o Romanie normala, o Romanie europeana!", a scris Turcan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.