Presedintele Klaus Iohannis s-a prezentat sambata in Piata Universitatii, avand in vedere ca s-a inceput campania de strangere de semnaturi pentru sustinerea candidaturii sale la alegerile prezidentiale.

"Am inceput astazi, cu PNL, campania de strangere de semnaturi. E foarte multa lume si sunt foarte bucuros ca incepem cu dreptul aceasta actiune. Sper sa vina cat mai multi romani sa semneze pentru candidatura mea. Am nevoie de acest semnal din partea romanilor. Eu vreau sa continuam impreuna. Impreuna trebuie sa resetam statul roman. PSD a dus statul roman aproape de esec", a spus Klaus Iohannis, citat de dcnews.ro.

In Piata Universitatii au venit si presedintele PNL Ludovic Orban, europarlamentarul Rares Bogdan, presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, Robert Sighiartau, presedintii organizatiilor de sector din Capitala, alti lideri ai partidului, precum si voluntari, noteaza ziare.com.

In zona s-au strans peste 100 de persoane, afisandu-se bannere pe care sunt inscriptionate mesajele "Pentru o Romanie normala" si "Iohannis, presedintele meu".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.