Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, sustine ca "PSD a fost, este si va fi un partid puternic si prea important pentru a fi santajat, indiferent de cine sunt cei care incearca santajul".

"Ca sa putem insista pentru Romania, trebuie sa insistam pentru PSD

#farasantaj

PSD a fost, este si va fi un partid puternic si prea important pentru a fi santajat, indiferent de cine sunt cei care incearca santajul!

Cat timp sunt presedintele executiv al acestui partid nu voi accepta doua lucruri:


  1. Negocierile pe sub masa, facute fara stiinta si in ciuda partidului.

  2. Predarea PSD ca ostatic.



Nu neg ca poate sunt unii care vor asta, dar atat ei cat si toti membrii si alegatorii nostri trebuie sa stie ca NU voi gira NICIODATA aceste lucruri. In rest, fiecare e dispus sa incerce sa vanda ce si cat poate pentru a-si pastra functia.

Nu totul are un pret, dar totul are un cost

Altfel, raman acelasi OPTIMIST care are convingerea ca, daca dovedim incredere, curaj si caracter, avem in continuare VIITOR.

PS: NU voi accepta sa predau economia Romaniei sau ca ea sa fie, la randul sau, luata ostatica, asa cum NU voi accepta taxe noi!", a scris Teodorovici pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.