Oreste reactioneaza in urma declaratiilor liderului USR, Dan Barna, care a mentionat ca vrea sa creada ca, "daca ar fi fost presedinte, drama de la Caracal nu s-ar fi intamplat". Totodata, vorbeste si despre Alexandru Cumpanasu si implicarea acestuia in ancheta de la Caracal.

"Cu toata prietenia si consideratia umana pe care le-o port, sunt doua persoane publice carora nu le inteleg retorica ultimilor zile, ce-i drept atat de tumultoase, tragice si apasatoare. Dan Barna, in care mi-am pus toate sperantele ca va reusi sa armonizeze USR cu PNL pentru a construi o majoritate parlamentara solida, incepand imediat dupa scrutinurile ce urmeaza, pentru ca doar asa, putem vindeca sistemul de ciurucurile toxice ale Ciumei Rosii, a facut o declaratie politicianista, golita de sens si de-a dreptul ridicola, grefata pe cumplitul caz de la Caracal... Domnule Barna, pentru un om care pretinde ca ar imbraca costumul altui gen de presedinte, aceasta afirmatie va arata ca purtand treningul lui Codrin Stefanescu si pantofii de lac alb ai lui Serban Nicolae...E ca si cum Hilary CLINTON ar fi spus ca daca era ea la Casa Alba, nici un dement nu si-ar mai fi descarcat arma automata in supermarketuri... va rog din suflet, reveniti pe linia clara care separa politrucul populist si gaunos de adevaratul politician, integru si eficient!

Al doilea domn, pe care l-am apreciat pentru Interviurile fruste si adanci cu ambasadorii din Romania, Alexandru Cumpanasu, a intrat ca un tavalug in ancheta crimelor monstrului din Caracal incercand spatiul public cu mesaje politice, electorale, multe dintre ele frizand grotescul! De ce ati inlocuit, domnule Cumpanasu, frazele precise si temele importante cu elucubratii care l-ar fi jenat chiar si pe Dan Diaconescu? Doar din calcul electoral, pentru a netezi drumul analfbetei spre Cotroceni? Atat de cinic? Atat de brutal?", a scris Oreste pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.