Liderul USR, Dan Barna, este de parere ca in cazul Caracal a fost o problema de sistem, dorindu-si sa creada ca daca ar fi fost el presedinte acest lucru nu s-ar fi intamplat.

"Statul nostru nu mai functioneaza, iar masurile trebuie sa fie sistemice, masurile presupun niste abordari prin care sa schimbam felul de a gandi. Oamenii nu mai au incredere in tara.

Presedintele Iohannis reprezinta vechea clasa politica. Este un om bun, este un om in regula, dar el face parte, in realitate, din vechea clasa politica care a adus Romania aici.

Pentru ca lucrurile astea nu s-au intamplat peste noapte, s-au degradat usor-usor si am ajuns in situatia care tine Romania cu sufletul la gura

Eu vreau sa cred ca daca eu as fi fost presedinte, drama de la Caracal nu s-ar fi intamplat, pentru ca nu a fost un incident nefericit, a fost efectul unei degradari continue de ani de zile a ceea ce inseamna functionarea institutiilor statului pe standarde minime, adica asigurarea sigurantei cetateanului", a spus Barna, citat de ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.