Andrei Caramitru, membru USR, reactioneaza dupa anuntul unei posibile aliante ALDE - Pro Romania. 

"A DOUA MOARTE POLITICA A LUI PONTA

Deci dl. Puie a incercat o perioada sa se spele de pacate. A atacat PSD. A zis ca a gresit. A zis ca vrea sa fie pro-european. A fost anti-Dragnea.

Ce decide el acum? Sa se alieze cu Tariceanu. Care este cel putin la fel de rau, inuman de rau, ca si Dragnea. Tariceanu a atacat mai dur decat oricine justitia si Miscarile rezist. A facut blat - total pe fata - cu FSB. Cu criminalii lui Putin da? L-a adus in Bucuresti oficial pe omul care se ocupa de asasinatele din strainatate ale lui Putin. A distrus sistemul energetic in favoarea Gazprom (de aia l-a chemat Trump pe Iohannis la Washington - sa il admonesteze nu sa ii faca campanie electorala). A luat spagi de milioane de EUR (scapa doar pentru ca e aparat de majoritatea PSD/ALDE din parlament).

Mai Ponta - acum e chiar prea de tot baiatule. Ai devenit si tu inamicul absolut. Lasa ca nu uitam si nu iertam", a scris Caramitru pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.