Fostul presedinte a reactionat dupa ce Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca au existat discutii ca ALDE si Pro Romania sa colaboreze ca o alianta politica.

"As spune ca incurcate sunt caile Domnului. De fapt discutam despre ramasite, resturi din PSD si PNL care, daca luam de bun comunicatul dlui Tariceanu, formeaza mini-USL-ul. E un mini-USL pentru partidele astea sunt formate din scursuri din cele doua partide. Nu vor fi deloc a treia forta politica, cred ca aceasta colaborarae ii va ingropa si pe unii si pe altii, pentru ca dl Tariceanu este specialist in ingropaciuni. Asa cum a ingropat PNL asa va ingropa si noua miscare politica.

Unde-s doi cu minte, doamna, trebuie sa aiba si minte ca sa creasca puterea. Nu cred ca Ponta a facut o buna afacere, dar nici Tariceanu. Sunt calcule gresite, disperarea i-a impins la o solutie pe care o va valorifica in prima instanta Tariceanu sa ia 3-4 la prezidentiale si pe urma probabil ca lecuiti de performantele lui Tariceanu se vor desparti", a mentionat Basescu la Digi24, citat de stiripesurse.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.