Facand referire la cazul din Caracal, Andrei Caramitru, membru USR, sustine ca "ancheta pare din ce in ce mai haotica, nu exista raspunsuri la intrebari esentiale".

"Tehnologia pentru localizare exista, dar Romania nu a implementat-o. Nici macar nu costa bani. Desi avem 3000 de copii disparuti pe an.

Parintii Luizei au trimis petitii inclusiv la ministrul de Interne si la Presedinte. In timp ce fata lor era sechestrata si in viata. Degeaba.

Sedinta CSAT s-a amanat pana marti, ca lumea e in week-end. Si acolo nu decid absolut nimic, va fi un “raport” la sfarsitul lui August. “Mai dam o sansa PSD-ului”. Intre timp alte 2 fete minore dispar in Iasi si oamenii din Sibiu retin ei singuri un pedofil pe strada.

Ancheta pare din ce in ce mai haotica, nu exista raspunsuri la intrebari esentiale. Anchetatorii nici macar nu au cerut imaginile de pe camerele de supraveghere sau lista apelurilor criminalului.

Pana la urma iar trebuie noi sa rezolvam problema. Pe 10 August. Si dupa la alegerile din toamna. Ca nu se mai poate asa", a scris Andrei Caramitru pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.