Ministrul interimar al Internelor, Mihai Fifor, a anuntat marti ca are mandat din partea premierului sa initieze "un proces radical de lupta" impotriva criminalitatii si de reformare a sistemului.

"Am preluat interimatul conducerii Ministerului Afacerilor Interne, ca urmare a solicitarii Prim-ministrului Viorica Dancila.

Va asigur ca vom continua toate cercetarile necesare in cazul din Caracal, pentru identificarea adevarului si pentru sanctionarea tuturor celor care nu au actionat profesionist si eficient in acest caz.

Am mandat din partea Premierului sa initiez un proces radical de lupta impotriva criminalitatii si de reformare a sistemului.

De asemenea, din respect pentru familiile victimelor si pentru cetatenii care urmaresc evolutiile, ma angajez sa asigur o mai mare transparenta in comunicarea periodica in acest caz. Vom pune la dispozitie constant informatiile oficiale care ies la iveala din demersurile pe care le facem.

Onoare si Patrie!", a scris Mihai Fifor pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.