Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dinca, a recunoscut, duminica uciderea celor doua fete disparute, Alexandra si Luiza, potrivit MEDIAFAX, care il citeaza pe avocatul suspectului.

"Da, este adevarat. A recunoscut ca le-a omorat pe amandoua. Sunt doua fapte de omor. A oferit niste explicatii. Acum sunt din punctul dansului de vedere, au venit aici pentru a intretinere relatii sexuale, au fost discutii mai aprinse si in urma acelor discutii le-a lovit si in urma loviturilor s-a intamplat ce s-a intamplat. Din declaratiile dansului au venit de buna voie", a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dinca, potrivit Hotnews.ro.

In jurul orei 15.00, dupa ce a iesit din curtea lui Dinca, avocatul a confirmat din nou informatia, dar nu a dat alte detalii, spunand ca inca sunt proceduri judiciare in curs.

Intrebat ce l-a facut pe suspect sa-si recunoasca faptele, avocatul a raspuns: ''Nu stiu aceste aspecte, stiu doar ca le-a recunoscut''.

Alexandra Macesanu, o fata de 15 ani din comuna Dobrosloveni, judetul Olt, a disparut miercuri, dupa ce a plecat spre municipiul Caracal cu o masina "la ocazie", scrie Agerpres.

Minora a sunat de trei ori la numarul de urgenta 112, spunand ca a fost sechestrata de un barbat, insa autoritatile nu au reusit sa identifice locul in care se afla. Anchetatorii au inceput perchezitia domiciliara la locuinta barbatului de 66 de ani vineri dimineata, la circa 19 ore de la apelul fetei.

Luiza Mihaela Melencu, de 18 ani, din comuna doljeana Diosti, a disparut la mijlocul lunii aprilie dupa ce a spus familiei ca va merge la Caracal pentru a scoate bani de la un bancomat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.