Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca, in cazul fetei ucise la Caracal, "Politia a gresit fundamental, deoarece politistii de proximitate sigur stiau despre ce casa este vorba".

Intr-o interventie avuta la B1 TV, Traian Basescu a precizat ca "nu inteleg de ce vorbim despre STS. Cei de la STS nu dispun de mijloace de a stabili pozitia unui telefon. Se descurca cu ce primesc de la operatori si pun pe hartie acele informatii".

Traian Basescu da vina pe politie pentru faptul ca acestia nu au ajuns la timp sa o salveze pe tanara Alexandra, fata de 15 ani ucisa de Gheorghe Dinca.

"Eu cred ca aici Politia a gresit fundamental. Fata a descris locul. Oare nu l-a dus capul pe niciun politist sa mearga la casa cu doi caini lupi si care avea un service auto? La ce imi spui mie de STS cand tu ai primit informatii despre casa? Politistii de proximitate sigur stiau despre ce casa este vorba. Ce face Politia acum este jenant, mai bine si-ar depune mandatele cei care au avut responsabilitati peste zona", a declarat Traian Basescu, citat de Stiripesurse.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.