Deputatul USR Stelian Ion l-a criticat pe presedintele Klaus Iohannis pentru ca a acceptat propunerile facute de Viorica Dancila pentru ministerele de Interne si de Externe.

"Numirea lui Nicolae Moga la Interne si a Ramonei Manescu la Externe sunt dezonorante pentru Klaus Iohannis si nu poti sa nu te intrebi, din nou, cu cine joaca de fapt domnul presedinte.

O spun cu toata responsabilitatea: senatorul PSD Moga a fost permanent alaturi de Mazare si Nicusor Constantinescu la jefuirea bugetului Constantei timp de aproape doua decenii si este, fara indoiala, unul dintre vinovatii pentru decaderea acestui important oras al Romaniei. E o comicarie de teatru absurd ca in timp ce justitia demanteleaza o mafie si ii baga pe jupani la puscarie, locotenentul lor sa devina sef peste politie.

La randul sau, Ramona Manescu este un personaj incapabil sa-si justifice averea impresionanta, dobandita adesea prin tranzactii dubioase (vezi investigatiile Rise Project https://bit.ly/2XMhwK4). Si la fel de grav este ca nimic nu o recomanda pentru pozitia de sefa a diplomatiei.

Asta merita Romania, domnule presedinte Klaus Iohannis?", a scris Stelian Ion pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.