Fostul sef al ANAF, Gelu Diaconu, a afirmat, intr-o postare pe Facebook ca, daca Viorica Dancila devine presedintele tarii, el va renunta la cetatenia romana.

"Hai, ca se poate! Mai este foarte putin!

De astazi PSD are, in sfarsit, candidat oficial la alegerile prezidentiale din toamna: merituoasa, neconflictuala, european(c)a si (chiar) antidragnista Viorica Dancila. Este de departe cea mai potrivita creatura politica pentru nivelul atat de jos la care a ajuns PSD.

O candidatura care convine in primul rand tuturor celor care vor sa vada tara scapata de PSD-UL comunistoid. Apoi le convine lui Iohannis si Barna care au sansa bataliei finale. I-ar putea conveni si lui Tariceanu care are pretextul perfect de a iesi de la guvernare ca sa mai salveze cate ceva din partiduletul ALDE.

Mai mult decat oricui, prin tot ce reprezinta ea profesional si caracteriologic, Viorica Dancila convine CELOR care se folosesc de ea.

Cred ca aceasta femeie i-a tras cea mai mare teapa lui Dragnea si altora ca el, luptatori neinfricati cu "statul paralel". Cum care "stat paralel"??

P.S. Daca Viorica Dancila va deveni seful statului roman, declar public ca, de rusine, voi renunta la cetatenia romana", a scris Gelu Diaconu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.