Purtatorul de cuvant al PSD, Mihai Fifor, sustine ca premierul Viorica Dancila "este tot ce nu a reusit sa fie Klaus Iohannis, o persoana care respecta legea, Constitutia si e capabila sa intre in cursa pentru Cotroceni".

"Asa ceva nu exista. Orice decizie se va lua, va fi ca sa maximizeze sansele noastre. As putea sa va raspund cu o singura chestiune, Viorica Dancila este tot ce nu a reusit sa fie Klaus Iohannis, o persoana care respecta legea, Constitutia si e capabila sa intre in cursa pentru Cotroceni. S-a incercat sa i se formeze o imagine falsa, conduce guvernul si o face destul de bine, a preluat partidul intr-un moment delicat. Sondam in fiecare saptamana si suntem tot mai increzatori in sansele noastre.

Azi vom face o analiza extrem de serioasa si ne dorim ca dupa o analiza seriasa sa iesim cu candidatul, e un calendar strans", a declarat Mihai Fifor la Antena 3, citat de Stiripesurse.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.