Premierul Viorica Dancila a declarat, luni seara, ca nu considera ca este vorba despre "blocaj" sau "esec" in discutiile pe care le-a avut cu Calin Popescu Tariceanu si cu Victor Ponta.

"In niciun caz blocaj, in niciun caz de esec. Cred ca este inceputul unor discutii cu cele doua partide, discutii care sa conduca efectiv la maximizarea sanselor pentru castigarea alegerilor prezidentiale. S-a vorbit despre guvernare, despre lucrurile care pot constitui puncte comune pentru cele trei partide, in nici un caz un esec sau un blocaj.

Am discutat despre guvernare, despre modul in care vedem un parcurs comun in urmatoarea perioada. Trebuie sa spun ca din partea presedintelui Pro Romania, Victor Ponta, nu am avut inca un raspuns, de fapt nici nu i-am cerut inca un raspuns, au fost teme pe care le-am discutat si pana in 3 august sper sa avem un raspuns. Am discutat si cu domnul presedinte Calin Popescu Tariceanu, am vorbit despre guvernare, am vorbit despre modul in care vrem ca anumite masuri de guvernare sa le gandin mult mai bine si am vorbit chiar si despre o restructurare a Guvernului in toamna acestui an in momentul in care incepe activitatea parlamentara. Nu am luat o decizie privind sustinerea candidatului PSD, dupa cum stiti domnul Calin Popescu Tariceanu vrea sa candideze din partea ALDE, in PSD s-a luat decizia de a merge cu candidat PSD si maine (n.r. - marti) vom decide cine va fi", a declarat, luni seara, la Antena 3, Viorica Dancila, citata de News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.