Codrin Stefanescu a reactionat pe Facebook, dupa ce Mihai Fifor si Eugen Teodorivici au anuntat ca nu mai vor sa candideze la prezidentiale.

"Fifor si Teodorovici au renuntat la candidatura pentru prezidentiale! Ca sa fie bine si sa nu se supere unii si altii. Ca atunci e de rau. Plesoianu si Firea nu sunt bagati in seama. Cica sunt obraznici si aduc prejudicii grave de imagine. Serban tocmai a fost mazilit definitiv. Olguta e scarbita de tot si sentimentul e impartasit de multi.

Manastire intr-un picior, ghici cine ramane in cursa? Doar Pieleanu stie, dar tace cotropit de greutatea rolului sāu fundamental...", a scris Codrin Stefanescu pe Facebook.

Eugen Teodorovici renunta sa mai candideze la alegerile prezidentiale

"M-am decis. Nu", a declarat Eugen Teodorovici, la Antena 3, intrebat daca isi mentine candidatura in cursa interna a PSD pentru alegerile prezidentiale, relateaza Mediafax.

Eugen Teodorovici a afirmat ca va vota marti in CEx in functie de ce candidati raman in cursa.

"Marti in Comitetul Executiv, in functie de ce candidaturi raman, acolo o sa imi exprim un vot. Sper ca marti sa se incheie discutia. Acum, ca o sa fie colegi poate nemultumiti si daca vor decide sa continue mai departe, in afara partidului, o astfel de discutie va fi in afara partidului", a declarat Eugen Teodorovici, aluzie la Gabriela Firea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.