Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, luni, ca procesul de desemnare a candidatului partidului pentru alegerile prezidentiale trebuie accelerat, adaugand ca Gabriela Firea este o persoana vizibila, dar are ''o capacitate de a genera iritare foarte ridicata'', avand in vedere ca l-a iritat si pe el.

"Procesul acesta de desemnare a candidatului trebuie accelerat, pentru ca se fac prea multe speculatii si dintr-o operatie serioasa de analiza, de cautare a celei mai bune variante se transforma intr-un subiect de cancan, un subiect care mai mult aduce prejudicii, decat sa aduca un beneficiu PSD", a afirmat Buzatu, la RFI.

Intrebat in legatura cu intentia Gabrielei Firea de a candida la prezidentiale, Dumitru Buzatu a spus ca "un pic de modestie nu strica unui candidat la prezidentiale".

"Gabriela Firea este o persoana vizibila, dar in ceea ce priveste capacitatea de a genera iritare este foarte ridicata, pentru ca m-a iritat si pe mine. Nu poti tot timpul... De unde ai atitudinea aceasta de cel mai bun, cel care stii totul, care-i culpabilizezi pe toti ceilalti? Am vazut ca este in mare pericol PSD, daca nu o va desemna drept candidat. (...) Un pic de modestie poate nu strica unui candidat la alegerile prezidentiale", a spus Buzatu.

Gabriela Firea a declarat ca, in situatia in care la Comitetul Executiv i se va indica sa-si depuna candidatura pentru prezidentiale la un ghiseu, o va face. Ea a spus ca premierul Viorica Dancila nu are cum sa fie candidatul social-democratilor de succes la alegerile prezidentiale cata vreme nu a ajuns nici macar la jumatate din scorul partidului. Conducerea PSD se reuneste marti pentru a desemna candidatul la alegerile prezidentiale, scrie Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.