Liderul pro Romania, Victor Ponta, sustine ca "Romania are nevoie urgent de un Guvern mai bun, nu de cearta pe cine candideaza la prezidentiale".

"Romania are nevoie urgent de un Guvern mai bun, nu de cearta pe cine candideza la Prezidentiale! Oricine este ales Presedinte (Iohannis, Dancila, Barna, Tariceanu, Firea sau Sorin Cimpeanu) nu poate sa faca nimic pentru viata oamenilor daca nu avem un Guvern mai bun!

Romanii (chiar si cei care nu au votat niciodata cu PSD) considera Guvernarile “Nastase” si “Ponta” ca fiind cele mai eficiente si profesioniste/ deja PSD a pierdut 2 ani si jumatate cu lupte sterile si razboaie stupide ( vinovat fiind Dragnea dar si toti care au stat langa el si i-au “cantat in struna”)!

USR nu vrea sa guverneze tara ( au guvernat in 2016 si au facut un dezastru) - PNL nu poate. Asa ca PSD- ALDE TREBUIE sa guverneze mult diferit si mult mai bine in urmatoarele 14 luni - altfel vor disparea si Romania va avea de suferit!

ProRomania strange oameni profesionisti si construieste politici publice pentru buna guvernare a tarii! Pentru ca de asta are nevoie Romania!", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.