Mihai Fifor lanseaza un atac la adresa lui Dan Barna, validat drept candidat la prezidentiale din partea Aliantei USR-PLUS.
.

"La finalul negocierilor dintre liderii Aliantei Lozincilor USR - PLUS, am aflat ca Dan Barna a facut alianta cu PLUS, asa, 'ca un pariu cu Romania'.

Interesanta raportare la soarta propriei tari. Mai mult, Barna ne ofera, din nou, 'marea sansa' de a-l mai avea inca o data premier pe fauritorul Guvernului "0" in Romania, domnul Dacian Ciolos, cel care 'indreptatit' de rezultatele 0 pe linie, isi permite sa dea lectii singurei guvernari responsabile si performante, guvernarea PSD - ALDE.

Revenind la domnul Barna, facem si noi un pariu cu dansul. Punem pariu ca, onest cum se pretinde a fi, va arata transparenta in perioada urmatoare in privinta tuturor contractelor pe care le-a derulat cu statul.

S-ar putea sa constatam ca omul “nou” in politica din Romania, Dan Barna, nu este decat un foarte vechi jucator cu contracte pe bani publici, care lupta acum pentru protejarea intereselor proprii si ale celor care vor sa readuca in Romania, Guvernul si Premierul '0'.

PSD nu va permite ca acesti falsi actori politici sa arunce din nou tara in blocajul pe care l-am preluat in iarna lui 2016.

Tehnocratii de atunci, nu sunt decat lozincarii de astazi!", a scris Mihai Fifor pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.