Premierul Viorica Dancila a reactionat dupa anuntul primarului Capitalei, Gabriela Firea, care ar urma sa intre in competitia pentru prezidentiale.

"Nu am sa fac eu ceea ce dezaprob la doamna Firea. Consider ca ceea ce avem de discutat trebuie sa se faca in forurile statutare ale partidului. Daca vrei cu adevarat ca acest partid sa obtina rezultate bune, trebuie sa ai discutii cu colegii tai in interiorul Biroului Permanent National, in interiorul Comitetului Executiv National", a mentionat sefa executivului, citata de dcnews.ro.

"Atunci cand iesi in spatiul public si iti ataci colegii sau presedintele partidului, acest lucru se face doar pentru imagine, nu pentru ca vrei, intr-adevar, sa obtii un rezultat pentru partid", a mai spus Dancila, intrebata despre Gabriela Firea, care a anuntat la un post TV ca intra in competitia pentru prezidentiale, intrucat lucrurile nu merg in "directia buna" pentru PSD.

Citeste si: Firea intra in competitie pentru prezidentiale: Lucrurile nu merg in directia buna. Pandele: Daca ea va candida, eu renunt


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.