Senatorul liberal Florin Citu sustine ca ministrul de Finante Eugen Teodorovici ar trebui sa le spuna romanilor ca a ales pragul pentru impozitarea pensiilor speciale in asa fel incat sa nu-l afecteze si pe el.

"Теодорович esti un IPOCRIT!

Tu si gasca ta de ipocriti socialisti.

De ce nu le spui romanilor ca ai ales pragul pentru impozitarea pensiilor speciale in asa fel incat sa nu te afecteze si pe TINE? Ai doua mandate de parlamentar iar pensia ta SPECIALA este exact sub 10000 de lei- dar foarte aroape.

De ce nu le spui romanilor ca ai secretari de stat care castiga din SINECURI cateva sute de mii de euro pe an? Incepe taierile in administratie cu acestia. TAIE acolo si nu mai ameninta functionarii care nu au carnet de partid de la PSD sau ALDE .

Lucrurile nu vor ramane asa in guvernare liberala. Dispar sinecurile, incompetentii, hotii si coruptii. Si da, dispar si pensiile speciale", a scris Florin Citu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.